pátek 23. dubna 2010

Není týden jako týden

Tento týden byl tak nabitý a nabitý mnohými událostmi, že utekl jako nic.Konečně začíná být teplo a sluníčko nabírá na intenzitě.Nějak na sobě cítím, že jsem o ten rok starší.Pan Pepa se mi směje, že i věkem už nejsem žádná mladice, takže klidně můžu někdy legálně hudrat, že mě něco bolí nebo se cítím unavená.Tak já tedy hudrám: "Venku konečně jaro, slunce!A já mám plno práce, domácnost se tváří jaksi zašle, pejskové by potřebovali učesat,zahrada volá , dnes jsem měla v práci kliku na opravdové " otravy ", zjistila jsem v obchodě s plným nákupním košíkem, že mám prošlou platební kartu, mám pracovní sobotu a v něděli budeme slavit narozeniny s celou rodinou, co já budu originálního vařit, abych se vyhla tradici svíčková versus řízek?Jak to stihnu a kdy napeču a proč mě už druhý den bolí přeležený krk!? " Ach, to jsem si zahudrala!No nevím, jestli je mi lépe, ale určitě bude.Dokonce jsem včera nebyla ani cvičit a to je co říci!Někam se mi zakutálel ten můj čtvrtek!
Ale ...možná, když jsem si tak zabušila do kláves a představila si, že to třeba , holky moje, budete číst, tak jsem ráda, že jsem si zahudrala a mít občas den "šedivák" i když svítí slunce a cítit se pod smečku psů, holt k životu asi patří! :o)

A radosti moje veliké.Damián s Dobiášem! Už je nožky nesou, ochutnali první psí delikatesy a tváří se blaženě.Mám tak ráda tyhle malé kuličky! A jak krásně voní, i když mě pan Pepa říká, že ke štěňátkům se nečuchá!

5 komentářů:

  1. Myslím, že občas má každý právo hudrovat :-). Někdy se to tak nahromadí... Horší je, když člověk hudruje stále a to ve tvém případě určitě nehrozí :-).

    Štěňátka jsou krásná... Také bych si ráda přivoněla... :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Zahudrovat, co zahudrovat - člověk si musí zanadávat! Občas to je zapotřebí a ono se hned dušičce uleví.

    A je naprosto normální, že maminky svá miminka oňufávají a krásně jim voní a je jedno, zda se jedná o človíčka nebo o zvířátko. A klučíci jsou tak trochu jako tvé děti :-) Tohle pánové asi nikdy nepochopí .... :-D

    OdpovědětVymazat
  3. Se vším souhlasím. Hudrovat a čuchat. Krásný víkend :o)

    OdpovědětVymazat
  4. Jasně, někdy je potřeba si pořádně zahudrat. To se musí, aby bylo zase líp! Takže přeji pěkný víkend a ať se nedělní oslava povede:-)

    OdpovědětVymazat
  5. Hudrování jako očista duše je léčivé. Znám to, člověk si zahudruje a čeká, že se mu uleví. A někdy se skutečně uleví. A s těmi krásnými psíky to snad půjde rychle. Jsou nádherní. Přeji hezký víkend s oslavou. Ať je lépe a radostněji:-)

    OdpovědětVymazat