neděle 4. dubna 2010

Narozeniny

Dnes je den D mého pana Pepi.Má narozeniny a nějak nám to ani nepřišlo.Jsme po mnoha letech na předvelikonoční neděli sami.Tedy sami s našimi šesti psy a dvěma štěňaty.Starší syn Ondra je už zabydlený v "Matičce", nastoupil po studiich počítačové grafiky do své úplně první práce v reklamce.Je nadšený a spokojený.Má svoji velkou a krásnou lásku a budují si své první společné bydlení.Jsou tak mladí a dychtiví! Prožívám to s nimi moc.Mladší syn Jan je s kamarády v prosluněné Provance.Miluje cestování a poznávání.Snažíme je ho podporovat v jeho aktivitách.Je to ještě studentík a do kapsy má daleko! ... a tak jsme dnes sami! Mám o rok staršího muže a vůbec nic se nezměnilo.I když je to den sváteční trávili jsme ho úplně bežně a to prací! Zahrada volala a my jsme se s chutí pustili do jarních prací.Pan Pepa byl statečný a dokonce vytáhle i vysavač na listí a to vím, jak ho nemá rád!
Já jsem také konečně byla za pořádnou hospodyňku.Pekla jsem beránka, ale můj výtvor není zdaleka tak krásný , jako ty které jsem tady viděla.Je to prostý beránek na ležato s třeného těsta, ale je můj a bude jistě chutný! Pekla jsem také již na velikonce u nás tradiční Kiwi řezy.Výborné, lehlé, krásně vypadající a barevně dokonale sladěné s jarem!
Celé své úsilí jsem završila přípravou kuřecí rolády na zítra.
Zítra bude pro mě velký den! Pěju chválu na náš velký stůl! Sejdeme se celá rodina a i když o den později, tak přeci budeme slavit pana Pepu ve velkém.Moc se těším!
Na stole je šampíčko a jahůdky a celý večer bude jen náš! Vždyť má pan Pepa narozeniny!

1 komentář:

  1. Veliká gratulace od Karáskovic :o)
    a pěkně se pani Vlaďko vybarvuješ

    OdpovědětVymazat