pátek 2. dubna 2010

Kde na to vezmu čas!


Moje žlutét tulipány pro pana Pepu!

Toto správně podotkla moje přítelkyně, která má asi více rozumu než já.Čas je můj věčný nepřítel a mých aktivit je opravdu hodně.Ale...nechci to vzdát hned druhý den. Tak jsem opět tady!
Dnes byl opravdu " velký " pátek.Byla jsem celý den zavřená ve své zodpovědné práci a snažila se být velice milá a tolerantní a vůbec mi nevadily zase ty "řeči", které mají pacienti pokaždé, když se změní úhradá léků! Trpělivě jsem vysvětlovala paní Mrkvičkové, proč už nebude platit poplatek, když má vetší doplatek a do toho pan Macháně hudral, že si celý život " platil" a teď z nich důchodců chtějí ti "nahoře" sedřít kůži a podobně.Po tolika letech práce v lékárně už mám svůj obraný mechanismus a několikrát jsem se přistihla, jak tupě zírám před sebe a kývu a kývu a usmívám se a kývu i když mi paní Šebestová vyprávěla, že opět nemůže " na stranu"...Ale i přesto mám svoji práci moc ráda.
Zítra ještě práce a přijde velký den! Můj pan Pepa má narozeniny.Sice už jsou trošku bachratější , ale Pepa vůbec ne. Je vedle mne stále mladý a pln optimismu a po mém vzoru se děsně těší na svátky jara! Já se těším také a moc! Jsem již asi " velice" ostřílená chystačka čehokoli, že se snažím nestresovat a co nestihnu , to prostě nebude! Ale ono bude všechno, jako každý rok!
Dnes když jsem přišla domů, čekalo na mě veliké překvapení.Můj pan Pepa ví, jak moc miluji kytky .
Já také vím, že vlastně nevím, jaký vztah ke květinám má on, ale rozhodně vím, že je za ty roky se mnou respektuje a možná je po "chlapsku" má také rád.

Pepovi žluté tulipány pro mně

Vzácná shoda? No to jsme prostě my!

2 komentáře:

  1. Ahoj Vlaďko, to je čirá závist, že toho stíháš tolik. Vzhlížím k tobě, fakt. No a mimina jsi se ujala dobře ono se tady pěkně odfukuje pára, ta co když tě někdo na...e. i překvapí a potěší jako tvůj Pepa. Tak pěkné pozdravení a krásný večer. Máš tady útulno

    OdpovědětVymazat
  2. Díky , díky!Budu útulnit, co mi síly dají!

    OdpovědětVymazat