čtvrtek 29. dubna 2010

Kde jsou mé čtvrtky?

Dnešní psaní věnováno Marcelce!

Dnes to bude téměř beze slov.S příchodem teplých dnů, s přibývajícím věkem štěníků, kdy se maličké a slouďoučké kuličky začínají měnit v partu likvidátorů,jsem musela dát přechodné vale "svým " čtvrtkům! I v práci na mě vycházejí dlouhé dny na čtvrtek a tak mě nějak opouští elán, když ve čtvrt na šest v podvečer dorazím domů,vyřítí se na mě hladová smečka a na zahradě v keřících lovím malé " chlapáky" ,jít ještě pryč.Dnes mezi dveřmi mě s radostí vítal pan Pepa :"Holčičko, to jsem rád, že jsi doma.Psi jsou dnes plní elánu a štěnky jsem dal do zahrady, ale vylezli z ohrádky a Damián je někde pod tůjemi a Dobiáš asi vlezl do živého plotu.Mám na ambulanci hodně lidí, tak je musíš pohledat a prosím, nešlo by, abys dnes zůstala doma?Večer operuju a co bude k večeři?"

Tak jsem jistě zůstala.Bylo mi mile na zahradě a nafotila jsem alespoň pár momentek se štěníky.
No nejsou kouzelní?Holky na cvičení rasují těla a já spokojeně lenoším na houpačce!No i relaxace je za daných okolností důležitá.Marcelka mě včera říkala, že má ze mě depku, co stíhám.Tak tenhle den je pro Mácu! Nestíhám nic, jsem utahaná jako kůň a těším se, že bude víkend!


Těším se i na zítra.Jdeme do Klokánku.Přijede Honzík, abych si ho na chvilku užila a večer zase odfrčí na hory na "čarodějnickou" akci s kamarády! A já se budu těšit do Prahy.Pro nás psí nadšence je to veliká událost.Mezinárodní výstava psů , která je nominační na Crufts!Setkám se s kamarády a jejich mazlíky a také Aranelkou! Mooooooooc se těším!Pojede se mnou Marcelka a budeme mít bezva " babí"den.
No a mezitím ještě stihnu naleštit košťátko, abych byla na zítra v plné zbroji!

7 komentářů:

  1. Už jsem si myslela, že je v Praze nějaký slet čarodějnic :-D. Že bych se přidala... :-)))

    Moc si holky tu sobotu užijte!!! A chci fotky!!! :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Jééé, to by bylo skvělé, kdybys dorazila! Fotky jistě budou! možná zavaříme foťák!...a čarodějnic tam bude na husto, to si piš! :o)

    OdpovědětVymazat
  3. Moc si to užíjte!!!Flo

    OdpovědětVymazat
  4. Vlaďko je to moc dobře, že jsi zůstala doma. Já se taky můžu ukochat mazlema aspoň pohledem na fotky.
    Na sobotu se těším a nafotíme team :o))))
    prý bude i Mia

    OdpovědětVymazat
  5. Jo, a já mám taky z tebe depku i s Macka, že si ještě neotevřela blog, no :o)

    OdpovědětVymazat
  6. Někdy je potřeba ubrat plyn:-) Štěňátka jsou sladká, krásné fotky!
    Přeju velký úspěch na výstavě:-) Jo a to setkání si všechny pěkně užijte:-)

    OdpovědětVymazat
  7. Vladěnko, však neboj, ona se energie zase vrátí a budeš stíhat .... :o) a pak budeš vzpomínat na lenošení na houpačce - jééé, úplně Tě vidím :o) Štěňátkovské momentky jsou nádherné. V sobotu si to moc užijte. Martina

    OdpovědětVymazat