úterý 20. dubna 2010

Dnes je úplně obyčejné úterý 20.4.Já mám svůj celý život narozeniny.Z historického hlediska to není příliš radostné datum, ale dnes jistě slaví i jiní lidé než já a Hitler.Když jem byla malá , maminka mě říkala: " Když budeš zlobit, tak nebeš mít narozeniny a budeš pořád malá."Co bych za to dnes dala!Tenkrát jsem chtěla být velká, abych dostala ty nádherné lakovky , co měla Světlana Kubíčková ze 4.B.Nojo, už jsem to prokoukla, ať budu hodná nebo mrcha mrchovatá, za rok budu zase starší! Ale co, mám ráda své roky!
Tu krásnou první kytičku mě daly holky v práci.Měly jsme chlebíčky, dortíky, ovoce a výborně jsme se pobavily.Dnes na mě trošku dolehlo, že jsem v naší lékárně nejstarší.Necítím se tak.Mám mladé kamarádky a kolegyně.Mám ráda jejich malé holčičky a kluky.Myslím, že i oni mají rádi mě a když k nám příjdou na zahradu "na pejsky" , je to vždycky fajn!

Druhá kytička tulipánů je od pana Pepy.Ví, jak mám tyhle kytky ráda!A dárek od pana Pepy byl jako vždy úžasný.Dárkový poukaz do libovolného zahradního centra nebo jiného květinářtví a nákup kytek, čí stromečků do zahrady a vše hrazeno "Pepabank a.s."Pan Pepa ví, jak mám ty zelený klůcky ráda!

A nebyla bych to žena činu, kdybych se hned odpoledne nestavila v květinářství u nás na růžku!Kopretiny, bylinky, rozmarýnka na kmínku, saturejka, meduňka, bazalka, levandule! Samá lepší ! :o)
A večer mě můj pan Pepa překvapil úžasnou večeří.Opékané brambory na listu zeleného salátu, hlíva ustřičná na bazalce a bifteček z pravé svíčkové a šampíčko s jahodami!Všechno jsem snědla !Nebylo možné to nedojíst! Sotva funím! I pejskové dostali řádný příděl! Vždyť slavíme těch 45!
Dnes má také svátek moje zlatá kamarádka Marcelka.Človíček moc vzácný , veliké a statečné srdíčko ! Všechno nejlepší!
...a ještě štěňátka. Krásně povyrostla a dnes poprvé ochutnala něco jiného než mámino mlíčko! Naškrabala jsem jim syrové masíčko ze svíčkové.Nejdřívé čuchali, trošku se v tom pováleli a pak přišli na to, že je to k jídlu! Mlaskali a mlaskali a mlaskali!

10 komentářů:

  1. Nejprve chci popřát vše nejlepší k narozeninám!!! A pak pochválit ty nádherné kytičky a když vidím to jídlo... Koukám, že máš doma dalšího "Božského Pepu!" :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Přeji všechno nejlepší, hlavně hodně toho zdravíčka, spokojenosti a pohody do dalších let :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Přeji k narozeninám vše hezké a hlavně hodně zdraví a pohody. Děkuji za návštěvu u mě a protože je u Vás taky moc pěkně, ráda přijdu zase na návštěvu. Hezké dny plné sluníčka přeje Jitka

    OdpovědětVymazat
  4. Také blahopřeji. Přeji všechno nejlepší. Tulipány jsou nádherné:-)

    OdpovědětVymazat
  5. Opožděně, přeji vše nejlepší k narozeninám. Kytičky jsou nádherné. Zuzka

    OdpovědětVymazat
  6. Přidávám se s gratulací a přeji všechno nejlepší k narozeninám:-) Kytice jsou nádherné obě, poukaz do zahradního centra je bezvadný dárek a ta večeře vypadá náramně dobře:-)

    OdpovědětVymazat
  7. Vladěnko, všechno nejlepší!!!!

    OdpovědětVymazat
  8. Vlaďko i když opožděně přijmi od nás všech doma všechno nejlepší k tvým narozeninám, hodně zdraví, lásky a štěstí přejí Holynkovi :o) Máme tě rádi

    OdpovědětVymazat
  9. Vladěnko, dodatečně vše nejlepší k narozeninám, hlavně zdravíčko a lásku!
    Prožila jsi nádherná narozeninový den a tak to mám být. Velké narozeninové objetí na dálku posílám, Martina

    OdpovědětVymazat
  10. Moje milé dámy, moc vám všem děkuji za milá blahopřání!

    OdpovědětVymazat