sobota 22. ledna 2011

Výlet pro radost

Dnes bylo tak nádherně, že jsme museli hned po obědě vyrazit do přírody.Bafíci se nemohli dočkat.Jakmile jsem začala chrastit obojky a oblékat je do nových pletených svetříků, které nadělil Jéžíšek :o), nedali se utišit.Bafali a bafali jeden přes druhého a v překladu mi to znělo: "Bože, to ti to ale trvá než se oblečeš, zase nemůžeš nejít rukavice, co? ...jako bychom to nevěděli, že zase budeš zdržovat! "

Malá modní přehlídka.Elfík v novém červeném modelu a Miška v růžovém melíru! Naši psi svetry milují.Nesmí mít nic na nožkách, ale záda mají rádi v teple.

Modelka Míša.

... a ještě jednou Fíček Pantoflíček

Moje oblíbené místo.Je tady nádherně za každého počasí, za každého světla.Posed hrdě nahlíží do údolí a kontroluje louky okolo.Jak ráda bych tady poseděla a líně pozorovala stáda lesní zvěře, dívala se na hory na obzoru a cítila ten tajemný a opojný klid panenské přírody.Mám moc ráda svůj kraj.Mám ráda les a jeho vůni, mám ráda mokré louky, zamrzlé kaluže a uschlé rákosí.Mám ráda všechno, co je živé a co dělá přírodu tak dokonalou a naplňující.

... a všichni

6 komentářů:

  1. Krásné fotky, moc jim to sluší. :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Nádhera, taky jsme byli v lese. Sice u nás sluníčko po obědě zakryly mraky, ale bylo krásně. Obdivuji Tvoji smečku, mě někdy dává zabrat jeden kousek.

    OdpovědětVymazat
  3. Vladi od doby co bolela Holynku zádíčka oblékáme nejen svetříky ale i bundičky :o)) prostě školka hadr...tak tě moc obdivuju jak to zvládáš v tomto počtu. Lavičková je prostě super !!!

    OdpovědětVymazat
  4. Milá Vlaďko, tak se tady usmívám - jak na fotky, tak na čtení! U tebe vždycky nasaju takovou pohodu!
    Měj krásnou neděli, moc zdravím Helena

    OdpovědětVymazat
  5. Hafánci jsou náádhernííí a jejich oblečky taky!

    OdpovědětVymazat
  6. Musíte to halt s těma hafíkama umět, že sedí jak u fotografa.
    Vzpomínám si jak měl bývalý švagr vycvičený svoje jagoše ! Stačil pohyb a jedno slovo a věděli co mají dělat !

    Měj se krásně, romantická dušinko !

    Jaromila

    OdpovědětVymazat