neděle 2. května 2010

Víkend

V pátek jsem ve zdraví přečkala čarodějný rej a své košťáko brzy zaparkovala do koutečka, protože jsem se moc těšila na sobotu.Jely jsme s Marcelkou na výlet do Prahy na výstavu psů.Po tolika letech, co "pejskařím", jsem jela jen s foťákem a bez pejsků.Měla jsem sice přihlášeného Edu a Tess, ale neměli srst v takové kondici, jakou bych si představovala a tak jsem si jela jen užívat.Bylo to velice milé setkání s kamarády, které vidím jen párkrát do roka.

Jak ráda jsem viděla Zojku, Lidušku s Pepíčkem, Vendulu s Mílou, Mirku a další a další , kteří ochotně tráví ve slunečný den čas v uzavřené hale a češou a krášlí své miláčky, vedou nekonečné řeči jak jinak než o psech, napjatě sledují celé posuzování v kruzích a jsou nadšení nebo zklamaní výroky rozhodčího, který tomu v neposlední řadě "dle nás chovatelů"často nerozumí!

Dovolila jsem si pro vás pár fotek, abyste nasáli tu naši pejskařskou atmosféru.
Jak jsem byla ráda za kruhem a pro radost si fotila.Moc jsem si to " z druhé " strany užila!Ale těším se i na vystavování.Když se zadaří a miláček urve nějaký ten CAJC, CAC, CACIB či snad BOB je to veliká radost a vlastně i odměna za veškeré pejskařské "pachtění".



A tady je Zojka! Moje zlatíčko se svojí nádhernou fenečkou Lejdou! Lejda je dovoz z Anglie z jedné z nejprestižnějších chovatelských stanic.Je nádherná!

A tady jsou mojí mazláni doma.Pan Pepa se činil a také si fotil pro radost a udělal mi tuhle kouzelnou "lavičkovou"! A ještě nám také s Marcelkou udělal výbornou večeři a tvářil se velice spokojeně, tak asi moc nevadilo, že jsem nebyla celý den doma.

...poslední je kytičková.Na zahradě rozkvétají rododendrony.Čas který mám moc ráda!

5 komentářů:

  1. To jste měli prima den:-) Bezva reportáž z výstavy, pro mě to jsou novinky, nikdy jsem na výstavě psů nebyla...Ta lavičková fotka se moc povedla:-)

    OdpovědětVymazat
  2. Je vidět, že jste si to všichni moc užili!!! A děkuji za pozdrav :-).

    Ta lavičková opravdu nemá chybu... To je parádní smečka :-).

    OdpovědětVymazat
  3. Ještě bych sím připoměla pět zmeškaných hovorů :o)))) Pepa nafotil moc krásnou lavičku, a to malé Déčko asi už bude Zvoníček, že jo :o)))

    OdpovědětVymazat
  4. Jej je vidět, že jste parádní dandí rodinka. Vy chovatelé se na sebe na výstavě i smějete :-D
    Paráda, tak to má být .-)

    OdpovědětVymazat
  5. Krásný den to byl!!!!Nádhera.F.

    OdpovědětVymazat