neděle 26. září 2010

Vitejte v mém světě II.

V sobotu jsme si udělali krásný výlet do polské Wroclavi. Jak u mě jinak , než výlet spojený s výstavou psů.Vždy v září se tady koná krásná mezinárodní výstava pod širým nebem na travnatém povrchu místního sportovního stadionu. Každý rok si říkáme, že je to sázka na počasí, ale zatím nám to vždy vyšlo. Sobota byla jako vymalovaná.Sluníčko, teplíčko, pohodička.Bazalka si odchodila svého posledního CAC a splnila podmínky pro udělení titulu "Polský šampion krásy". Panu rozhodčímu z Německa se moc líbila a získala i CACIB a BOB! Na cestě nás doprovázel i Bazalky bráška Badyán a i když i on vypadal úchvatně, na travnatém a nerovném terénu se mu moc nechtělo chodit a tak " si zahopskal" a pan rozhodčí se výzarně mračil! Musíme trénovat chůzi na trávě!
Tak takové bylo naše ležení! Vystrašení počasím jsme postavili i stan, abychom se měli kam schovat před deštíkem, ale využili ho pejsci, jako ochranu před sluncem a lebedili si tam ve stínu!
A tady je moje " Bažinka". Jsem na ní moc hrdá!
Tenhle krásný mumraj lidí, psů a stánků je typickým koloritem každé " psí akce". Mám to ráda.V Polsku lidé zvířata velmi milují.Hojně navštěvují výstavy s dětmi jako diváci. Zajímají se o psí rasy, zastavují, hladí psy, vyzvídají a fotí a fotí.Vůně psích dobrůtek se mísila s vůní pečených klobásek, šašliku, zelí a opečených brambor. Lahůdkám jsme rozhodně neodolali !
Cestou domů jsme si prohlédli krásné historické centrum Wroclavi, dopřáli si výbornou kávičku a budeme se těšit do Wroclavi zase za rok!

3 komentáře:

  1. Bazalce gratulujeme k titulu a Badyánkovi přejeme, ať příště vzbudí na tváři rozhočího veliký úsměv:-)Jsou to cestovatelé, já ve Wroclavi ještě něbyla!

    OdpovědětVymazat
  2. Úžasný psí svět. . . . ..
    nedávno jsme byli u nás na přehlídce něm.ovčáků všech kategorií a byl to zážitek, co předváděli pejsci i pánečci.Bylo zábavný poslouchat ty zasvěcený pejskařský diskuse a pozorovat mladé "nevycválance" i starý moudrý "profesory". . . . .
    mějte se krásně- šampioni !
    Jaromila

    OdpovědětVymazat
  3. Kluci jsou prostě déle hraví, Badyán to dožene jindy a Bazalce gratulace:-)

    OdpovědětVymazat