pondělí 12. července 2010

Vedroooo!

Moji milí, tak já nějak lapu po dechu! To vedro je úmorné! Největší strach mám o malé štěníky! Jsou kouzelní a krásně prospívají , ale dnes když bylo v domě 31,4 stupňů, začali se nám miláčkové tvářit hodně divně! Chudinky , byli úplně uvaření i když se snažím všemi prostředky místnost chladit! Nakonec jsme museli porodní bednu vystěhovat dolů téměř do sklepa a miláčky jsem musela obléknout do studenou vodou nasycených kabátků! Chováme už dlouho, ale tohle jsme ještě nezažili! Počasí je opravdu zcela netradiční pro naše zeměpisné šířky! Prosím, ráda bych tošku ochlazení a deště!

Psí miláčci v chladivých kabátcích! Moc se jim ulevilo a už jsou zase spokojení a klidní! Co bude zítra??? :o)

7 komentářů:

  1. Vladěnko,mohlo by sprchnout,což?!!!

    OdpovědětVymazat
  2. Vladěnko,ani se nedivím vždyť člověk má toho vedra plné zuby a co potom takový malý pejsek...tak ať už aspoň trochu zaprší.Marťa

    OdpovědětVymazat
  3. Ahoj Vlaďko, kabátky jsou moc povedené taky bych jeden prosila :o) zažili jsme podobné vedra se štěnkama loni, pamatuješ ? bylo mi moc líto Holynky, funěla a pořád se moc starala o svoje mazlíky. Je to tak skvělá máma. Věřím, že u vás bude dobře, držím pěstičky všem, štěníky jsou nádherné. A máš už jména?

    OdpovědětVymazat
  4. Vedro je fakt příšerné! Štěňátka jsou nádherná. Fotky jsem si prohlédla už na FB, ale myslela jsem, že se přikrývají na spaní, nedošlo mi, že je chladíš...Snad už bude líp, u nás večer sprchlo a mírně se ochladilo

    OdpovědětVymazat
  5. Ahoooj Vladěnko, moc Tě zdravím - nááádherná psí miminka a ty košilky nemají chybu. Joo vedra jsou úmorná, chuděrka rodička, ale vše zmákne, je to přece psí ženská :o))
    Naprosto skvělé fotografie z Dánska, jdu na ně juknout znovu :o)

    OdpovědětVymazat
  6. Jůůů, to se jim to pak muselo spinkat... :-) Krásně rostou...

    OdpovědětVymazat