neděle 25. července 2010

Pro radost....

Víkend jsme měli krásný ,klidný a hlavně chladný.S radostí jsem vyhlížela déšť a neustále násávala voňavý mokrý vzduch z venku.Radost z děště mi vzala zpráva, že v Bílině u Zojky pršelo tak moc, až přetekla sběrná nádrž nad Bílinou a voda se přehnala přes zahrady v údolí.Doufám, že škody nebudou tak veliké a hlavně, že v domě mají sucho.
V sobotu jsme po velice dlouhé době seděli u nás u stolu v naší tradiční čtyřce.Honzík i Ondra byli doma a já pekla a vařila s velikou chutí.Mít doma dospělé syny bez přítelkyň je pro mně už dost velká vzácnost.Tak jsem si to moc užívala.
Odpoledne bylo ve znamení návštěv.Přijeli Dáša s Lubošem a malým Dobiášem.Přijeli si pro Damiánka.Dáša má veliké srdce a jeden dandík ji bylo málo a tak si k Dobíškovi vzali jestě jeho brášku Damiána.Bylo to krásné i trošku smutné.Na Dama jsme si už všichni zvykli, ale když jsme viděli, jak spolu bráškové lumpačí, bylo nám jasné, že tihle dva musí žít spolu! Děkuji Dášo a Luboši za Dobíška i Dama! Mají s vámi láskyplný domov! :o)
Jako vždy Dáša přivezla pamlsky a dobrůtky a tak se psi nemohli odtrhnout od štědré dlaně .
Dášu s Lubošem vystřídali Jarda s Irenkou a jejich malý vnouček Honzík.Povídali jsme, povídali a hráli si s devítiměsíčním Honzou a já nechlala foťák zahálet.Mrzí mě, že jsem nezaznamenala malého cvalíka lezoucího po čtyřech po podlaze s neuvěřitelnou rychlostí a jemu s závěsu naši psi.Byli tak něžní a nadšení, že konečně mají člověka "své velikosti", že dost dlouho dělali chůvy místo nás a Honzíček byl nadšený.Je to správný pořízek !
Dnes jsem trošku lenošila a odpoledne jsme byli na dlouhé procházce s pejsky.Zase bez foťáku.Jsem to ale holka nemožná! :o)))

2 komentáře:

  1. Milá Vlaďko, vidím, že jsi měla pohodový víkend, tak ať v té pohodě pokračuje i pracovní týden.
    Zdravím Helena

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj Vlaďko :o)
    Dospělé děti už bez partnerů nevidím ale když člověk otevře srdíčko i z těch nevlastních se stanou vlastní a počet dětí se rázem znásobí :o)
    Dandíky minimálně dva !!! paní Dáše se nedivím čeká je krásný život
    No a co se týká malých dětí a dandíčků, moc dobře víme jaká je to skvělá kombinace :o)
    P.S. Také jsme zprávy ze záplav v Bílině slyšeli a doufáme, že je vše v pořádku

    OdpovědětVymazat