středa 21. července 2010

Moje radosti

Jan, Jeník, Honzík, Jeníček, Janeček, Honzulka, Honík ,Honza...mnoho podob a stále stejná milovaná tvář! Pět týdnů uteklo! Do světa odejel mladý a rozdychtěný klučík a vrátil se mi mladý, vyrovnaný a světem obohacený muž! Jsem ráda, že máme Kanadu za sebou a Honza má nezapomenutelné zážitky, zkušenosti a má zase o něco rozšířený svůj soukromý rozhled na svět!
Jsem na něho hrdá, s láskou sleduji ten veliký přerod malého chlapce v dospělého muže, který má své pevné, jasné a vlastní zkušeností utříděné názory na život a svět:" Honzíku, jsi můj malý velký muž a už nikdy nebudu hladit tvé maličké nožičky a čuchat ke tvým voňavým vláskům.Jsi dospělý, plný naděje a očekávání a já jsem ráda, že můžu být u všech tvých promněn a sledovat, jak se stáváš mužem a jak dobrým člověkem.Jsi moje radost i chlouba! Nezáleží čím budeš a kde budeš, ale pořád jen na tom kým budeš! A já vím, že dobrým člověkem ! "

Na zahradě rozkvétají mé lásky hortenzie! Nemůžu se na ně vynadívat a nemůžu se rozhodnout, která barevná variace je mému srdci nejblíže.
Od Marcelky šikulky přišel balíček plný překvapení.Mám nádherné kočky a cedulky na bylinky z keramiky.Jsou kouzelné a dojemné! Mám velikou radost!


A štěníčci jsou také k pomilování! Rostou jako z vody a dělají nám velikou radost.
Dnes má narozeniny moje maminka.Zdravíčko jí moc nepřeje a je už v krátké době po druhé v nemocnici.Doufám, pán Bůh dá a všechno bude v pořádku.Mami, mám Tě moc ráda!

5 komentářů:

  1. Láska materská i láska dcérina tu dostala miesto na krásne vyznanie:)
    A tiež láska k rastlinkám i zvieracím tvorom.
    Všetky vyjadrené krásnymi slovami. gabi

    OdpovědětVymazat
  2. Jé, ty jsi to Vlaďko moc krásně napsala a 'Gabi krásně okomentovala. Co ještě dodat, jen, že snad je ještě hodně zemí, které můžou následovat, vím o čem mluvím :o) Mamince přeji hodně zdravíčka, maminku máme každý jen jednu a i když jsem byla celý dospělý život hodně daleko a zdálo se, že mi v životě nebude tolik chybět, chybí a tak nějak čím dál víc. Štěníkům i ostatním lavičkárům přeji krásné léto a vůbec moc Vás všechny zdravím

    OdpovědětVymazat
  3. Že bych taky poslala děti někam do zahraničí pro zmoudření?:-)
    Krásně píšeš o krásných věcech a krásných lidech:-)

    OdpovědětVymazat
  4. Krásný slova o mateřské lásce a hrdosti !!

    Hortenzie jsou nádherný a vděčný rostliny, jak za živa tak za sucha !

    Maminky si važme, dokud je máme, ikdyž mají někdy odlišné názory !!!!!

    Mějte se krásně- chlupatí i vlasatí.....
    Jar.

    OdpovědětVymazat
  5. Díky Vlaďko, díky tobě si uvědomuji, jak je vše relativní a jak to rychle ubíhá. Budu si čuchání k voňavým vláskům a maličkým nožičkám svého malého chlapečka maximálně užívat, než z chlapečka bude muž.

    OdpovědětVymazat