sobota 3. července 2010

Léto, léto , léto!

Tak to vypadá, že se pomalu sžívám s novým notebookem.Jsem velice nepraktický člověk a moc pomalu se loučím s věcmi starými a dá mě plno práce naučit se pracovat s něčím novým a pro mne neznámým.Pan Pepa si libuje, že má procesor "jako blázen", virtual SurroundSound, visty 7 a jiné b.....y! Pro mě je to černá placka, pekelně rychlá a všechno na ní musím dělat jinak, než jsem byla zvyklá! Achjo! Proč technika má takovou úmrtnost?
Zkusila jsem upravit v novém programu pár fotek.Některé se mi líbí a jiné ne.Musím se to znovu naučit , holt po novu!


Je krásně a celý den trávím na zahradě, ve vodě a nebo poklízením v domě.Pár dní mimo a hned je doma co dělat! Ale nestěžuji si.Doma je doma a pokaždé, když se k nám na samotu vrátím, vdechnu vůni našeho domu, pohodlně se usadím do ušáku a v ruce držím hrnek s kávou, tak mám ten vzácný pocit, že právě sem patřím a tady je to moje sladké doma, doma!


No a tenhle veliký pupíček, to je teď můj malý střed světa! Pusinka bude mít štěňátka každým dnem. Dovolená byla krásná, krátká a hektická a jenom co se naučím s novým "ďáblíkem" pracovat, budou fotky a bude i nějaký koment.
Teď jsem hlavně ráda, že je konečně léto jak má být! :o)
P.S. ...a po dovolené je doma blaze !

3 komentáře:

  1. Mně taky nějako dobu trvá, než si na novoty zvyknu. Fotky máš ale úžasné, to jsou barvičky!

    OdpovědětVymazat
  2. Vladěnko, to jsou nádherně pohodové fotečky.Přeji Vám krásný prodloužený víkend a plno sluníčka.F.

    OdpovědětVymazat
  3. Ahoj Vlaďko, já už vyhlížím fotky z dánska u tebe na webovkách a zatím nic. No, nová technika dá zabrat a mám takový pocit, že se mi něco podobného chystá stát taky :o(
    'Fotky z tvé letní zahrádky jsou překrásné a já vím, že budou čím dál krásnější a vůbec tvůj blog bude krásný. Pusince držíme pěsti a moc Vás zdravíme Holynkovi :o)

    OdpovědětVymazat