středa 12. května 2010

Pes je oknem do lidské duše!

Dnes byl u nás krásný den.Když se nám narodila štěňátka, slíbila jsem dětem ze speciální školky, kam docházíme na canisterapii, že se mohou přijít podívat, až budou štěňátka větší.Děti se moc těšily a stále se ptaly, kdy už příjdou "na štěňátka". Uteklo to uteklo a dnes jsme měli u nás doma veselo! Přišly děti, maminky a paní učitelky a tety ze školky. Měli jsme společně moc krásný den! Byla jsem velice dojatá, jak děti reagovali a jak moc se jim dostali naši psi do srdíčka.Mám všechny ty drobečky moc ráda a jsem šťastná, že se psími kamarády můžeme patřit do jejich světa.
Tak tady je Eda v jeho oblíbené ploze! Za ním leží Miška a zcela beze slov říkají: " Hladit,hladit, bříško drbat!"
Edík je pohodář a čím více dlaní, tím lépe!
Dvojčátka Šimonek s Matouškem mají problém s komunikací a musíme na ně pomalu.Setkání od setkání se lepší, ale máme ještě hodně práce.
A tady je Kubíček! Sluníčko sluníčkovaté a pejsci ho absolutně milují a on je! Už teď se moc těším na další setkání.Přenos energie určitě putuje všemi směry.Po návštěvě dětí, mě bylo moc dobře na srdci a musím souhlasit s velikým citátem :" Pes je oknem do lidské duše."

4 komentáře:

  1. Jé, to jsou nádherné fotky! Přímo z nich čiší radost! Vlaďko, to byl pro děti bezvadný zážitek:-)

    OdpovědětVymazat
  2. To musel být pro děti krásný den. Vaše pěkné fotky to dokumentují.
    Canisterapii obdivuji. Anežka má asistenční fenku zlatého retrívra, která zpočátku děti neměla moc ráda. Ale my ji přesvědčili a převychovali a teď děti miluje a chce taky hladit a hladit. Co ji taky v té naší početnější rodině zbývá. :-)
    Přeji hezký zbytek týdne!

    OdpovědětVymazat
  3. Vlaďko ty jsi prostě skvělá. Jen těžko hledat slova ale jedno napsat musím, vážím si tě moc

    OdpovědětVymazat
  4. Ahojky Vladěnko, zase Tě moc zdravím a doháním co mi u Tebe uniklo :o) Nádherné setkání dětiček a pejsků - klobouk dolů před Tebou, dětičky vás moc potřebují. Je vidět jak jsou šťastné :o)

    OdpovědětVymazat