pondělí 17. května 2010

Když stále ještě prší a hrajeme novou hru

Děkuji Martince - Martina home, že mě pozvala do této pro mne nové bloggové hry.Chvíli jsem tošku tápala, ale nakonec i z jiných bloggů, kde hra proběhla, jsem pochopila, že bych měla zveřejnit fotku, která je mému srdci blízká, popsat ji a zvolit si další tři nové spoluhráče.
Zní to poměrně jednoduše, ale věřte, opravdu jsem dlouho váhala, která ze všech mých fotek by měla tu váhu, tu sílu a to kouzlo, abych ji označila jako moji nej!
Nakonec jsem se rozhodla! Fotka, která má pro mě cenu zlata ,není kvalitově nejlepší. Je dělaná na obyčejný kinofilm starým Olympus foťákem v roce 1994.Tedy bezmála 16 let zpátky! Zachycuje milý okamžik z dovolené na řeckém Korfu.Moji chlapečci byli malí, milí a veselí rošťáci a já byla tak šťastná a věřila, že kluci nikdy nevyrostou a budeme stále nerozlučně spolu.
Dnes jsou už dospělí, mladí muži se svými vlastními životy a já jen tiše přihlížím z povzdálí a vím, že čas jejich dětství se nikdy nevrátí!


Do hry dále zvu : Aranel, Garbro 365 a O Járovi -fotodeník

6 komentářů:

  1. Páni kluci :o) Jéjda a jak se to hraje :o)))))

    OdpovědětVymazat
  2. Milá Vlaďko, naprosto chápu a podepisuju se pod všechno, co jste napsala. A moc krásně.
    Taky jsem se ani neotočila, a mám najednou strašně velké a dokonce i dospělé děti.
    Krásný večer, zdravím Helena

    OdpovědětVymazat
  3. Jéje, Vlaďko moc ti děkuji! Taky musím zjistit jak se to hraje...Já mám ráda takové "obyčejné" momentky, krásně se u nich vzpomíná:-)

    OdpovědětVymazat
  4. Milá Vlaďko, moc děkuji za vysvětlení. Také jsem byla vtažena do hry, ale doposud jsem tápala, ale díky vám jsem v obraze.
    Máte moc krásné už chlapáky a ta smečka, no úžasný.
    Mějte fajn den Máca

    OdpovědětVymazat
  5. Vlaďko, právě jsem si prošla celý blog a moc se mi líbí.
    Zajímalo by mě, kde je to zahradnictví v podkrkonoší. Sice u nás v Bakově nad Jizerou máme taky hezké, ale bylo by to pěkné zpestření výletu, až pojedeme někdy z hor.

    OdpovědětVymazat
  6. Jsou to chlapečci a stále budou, i když už trochu odrostlí :o) Ten menší je jistě Honzík a ten vyšší Ondra - teda doufám :o))

    OdpovědětVymazat