sobota 15. května 2010

Jsem tak hrdá, že asi prasknu!

Dnešní den začal velice hezky.Spala jsem trošku déle než obvykle.Pan Pepa jel do práce a cestou domů mě natrhal krásnou kytici šeříků.Mám ráda jejich vůni ! Už nejsem generace, které by malé a sladké květy evokovaly osvobození, ale i tak mám před touto kyticí respekt a je mi ctí, že ji mohu míti doma a může provonět náš dům.Miluji šeříky!
A podvečer byl ještě krásnější.Náš Honzík a jeho kapela ,měli první regulérní koncert v hudební kavárně Kafka. Předvedli jedenáct vlastních autorských písní a já i pan Pepa jsme se dmuli takovou pýchou! Náš syn je skvělý! Hraje na kytaru jako bůh! Nikdy bych to do něho neřekla, že bude opravdu tak dobrý!
Skupina Zamčená hlava hraje ve složení solová kytara a zpěv, basová kytara a zpěv, doprovodná kytara a bicí! Jsou skvělý!



Jsem hrdá matka a můj syn je úžasný!

8 komentářů:

  1. Milá Vlaďko, ani se ti nedivím, máme ty děti přece tolik úžasné.
    Hezký zbytek večera.
    Iva

    OdpovědětVymazat
  2. Máš být na co pyšná - koncert musel být super! Honzík má krásný úsměv - to budou fanynky šílet :o) Přeji spooooustu takových báječných koncertů!

    OdpovědětVymazat
  3. Gratuluji k úspěchu.Máš být na co hrdá...to jeho zapálení "pro věc" z fotek přímo čiší a křičí :o) .

    OdpovědětVymazat
  4. Úspěchy našich dětí jsou tou nejsladší odměnou každého rodiče. Moc gratuluji Vlaďko k šikovnému Honzíkovi, je to i tvoje zásluha.

    OdpovědětVymazat
  5. Gratuluji a přeji, ať se synovi i celé kapele pěkně daří!

    OdpovědětVymazat
  6. Gratuluji:o)Co může být krásnějšího než děti a když jsou moc šikovní.Musíme být na ně krásně pyšní.Pěknou neděli.Karin

    OdpovědětVymazat
  7. Přidávám se ke gratulantům. Je nač být hrdá a to je správné:-)

    OdpovědětVymazat