středa 6. dubna 2011

Můj rok...

1.4.2010 jsem v sobě našla tu troufalost, že jsem si založila blog. Pročítala jsem si své starší příspěvky, prohlížela fotky a bylo mi najednou milo, že jsem dokázala zaznamenat střípky z našeho bytí. Chvílemi jsme z odstupem času viděla, že jsem byla až příliš osobní, chvílemi jsem se i zasmála nad událostmi, které mi v ten okamžik přišly důležité.
Možná mě přibylo pár drobných vrásek, možná jsem psaním u počítače prošvihla něco důležitějšího, ale nic zásadního se nezměnilo.
Jsem ráda ženou, mámou, dcerou ...Můj život je někdy moc hektický a hudba, která mi k žití vyhrává, má často divoký rytmus, ale já tančím jak dokážu! Jsem bohatá ve své duši, mám všechno a nic. Po mnoha letech jsem došla k vnitřní rovnováze, každý den je novým zážitkem , každý okamžik novou zkušeností.
Mám stále mámu a tátu a to je veliké bohatství. Miluju své rodiče.Jsou mojí jistotou a přístavem bezpečí a ještě stále můžu být malou holčičkou a plakat mámě na rameni.
Mám svého muže.Někdy Bůh někdy vůdce pekla, ale je nám spolu už moc let báječně.
Mám své syny. Snad jsme je vychovali dobře. Teď už jen nahlížíme a možná lehce foukneme do pírek na jejich křídlech, ale mávat už musí sami. A oni mávají. Někdy mě zaskočí intenzita letu a někdy bych ráda křídlům ulevila od námahy,ale...
A taky mám vás všechny.Tenhle tajemný svět virtuálních lidí a otevřených dveří do vašich srdcí, domů , zahrad, trápení, radosti i bolesti a statečnosti.
Jsem tady s vámi ráda a díky za vaše přátelství. Je virtuální, ale i tak hluboko v mém srdci.
:o))))

9 komentářů:

  1. Milá Vladěnko, udělala si krásnou inventuru a myslím, že můžeš být spokojená! Moc ti gratuluji a moc se těším na tvé další příspěvky.
    Helena

    OdpovědětVymazat
  2. Vladíííí, holka zlatá, já Tě znám už rok :o) a snad na každý Tvůj příspěvek si pamatuji - vážně! Nádherné vyznání, úplně jsi mne dojala.
    Přeji Ti ať jde Tvůj život (a ne jen ten blogový) tak pěkným směrem jaký jsi popsala. Máš zdravou a krásnou rodinu a to je velké štěstí a základ všeho.
    Martina

    OdpovědětVymazat
  3. Krásné, moc krásné, hlavně to o rodičích, ty už nemám, tak trochu závidím...

    OdpovědětVymazat
  4. Gratluji k prvnímu výročí!!! utíká to...máš krásný blog a roztomilé pejsky :oD

    OdpovědětVymazat
  5. taky přeju vše nej k prvnímu výročí..ráda koukám na pejsky a hezké prostředí u vás...jen tak dál, Vlaďko.

    OdpovědětVymazat
  6. Gratuluju k prvním narozeninám blogu! Doufám, že se dočkáme druhých, třetích, čtvrtých atd. protože sem moc ráda chodím. Je tu moc milo.

    OdpovědětVymazat
  7. Krásný příspěvek...jsem tu poprvé na návštěvě a je tu opravdu příjemně :) Přeji pohodový máj!

    OdpovědětVymazat