neděle 3. října 2010

Zahrada se definitivně loučí s létem...

Měla jsem po dlouhé době volný a klidný víkend.Nic jsem neplánovala, nic jsem nechtěla stihnout ani udělat.Udělalo mi to na duši moc dobře.Už ani nevím, kdy jsem naposledy v sobotu vstávala až po desáté hodině.Moc díky mému zlatému panu Pepovi.Pustil psy, nakrmil štěníka a já dostala do postýlky voňavé kafíčko.Nevím, jestli na mě už není moc vidět, že starosti a kompikace ( v práci !) začínají zasahovat do mé jindy "poho" duše a tak můj pan Pepa dělá , co může, aby mě pomohl.
Slíbila jsem Honzíkovi, že udělám k obědu lasaně.Máme je moc rádi, ale takové ty opravdové, s boloňskou omáčkou, bešamelem a parmazánem.Moc se povedly a kluci si asi "pošmákli". Po obědě volala Dáša, že jsou na chalupě, ať naložíme psy a přijedeme.Bylo to moc milé setkání.Na zahradě se honilo devět dandíků a s nimi kamarádka kolie Claudie.Dáša je žena s duší pravdě bohémskou, miluje smích a veselé vyprávění a její vtipné historky byly jako balzám na moji duši.
Večer jsem doslova zaparkovala u televize a teprve až teď, jsem poprvé měla možnost vidět "Ženy v pokušení".Moc se mi to líbilo a díky své lehce depresivní náladě jsem byla přímo dojatá.Vojta Dyk by mě opravdu utáhl na vařené nudli a pan Pepa se zase rozplíval nad Lenkou Vlasákovou. Hezky jsme se doplňovali ! :o)
Neděle byla už náladově lepší.Pracovali jsme na zahradě a já se kochala posledními zbytky léta v květináčích, než vše zazimujeme.Zahrada je krásně vybarvená , všude je popadané listí.Mám podzim moc ráda.Psi nám pomáhali jak mohli a já se cítila moc dobře.
Konečně se nám také ozval Ondra. Odjel opět do Indonésie.Tentokráte pouze na měsíc, ale i tak se mi to zdá nekonečně dlouhé. Ale jako všechny jeho cesty - UTEČE TO !

6 komentářů:

  1. Krásne "povídaní":) Mne spravilo pohodu už len jeho prečítanie, vďaka za podelenie sa. Zábery krásne, je jeseň, ale príroda hýri stále naplno. Mám tento čas veľmi rada aj ja. Prajem viac pohody aj do pracovnej oblasti, i keď pomedzi riadky čítam, že partner, havkáči a priatelia tú pracovnú nepohodu dokážu stále správne vyvážiť:)Gabi

    OdpovědětVymazat
  2. Milá Vlaďko, ať máš následující týden stejně pohodový, jako si měla víkend. Když má člověk kolem sebe ty správné lidi, jde všechno líp!
    Mrkni na můj blog, máš tam malé překvápko.
    Pěkný večer, zdravím Helena

    OdpovědětVymazat
  3. Ahoj Vlaďko, bohužel některé záležitosti v našem životě nejsou v naši "režii". Držím pěsti ať se situace "vyvrbí" dle Tvého přání.
    No a jak koukám Dykovina je nakažlivá :oDDDD co teprv naživo, talent je to ohromný. No a co takhle si udělat výlet do Prahy a navštívit Státní operu, tam bude od listopadu v roli Kudykama vystupovat právě on :o) Rádi se přidáme

    OdpovědětVymazat
  4. Z fotek číší podzimní energie. Nádhera.

    OdpovědětVymazat
  5. Taky přeju víc pohody nejen o víkendu:-) Zahrada se krásně loučí s létem, máš jí krásnou a nádherně jsi jí nafotila!Přímo pohodově:-)))

    OdpovědětVymazat
  6. Krásné fotky, přeju , a´t se vše vyvrbí k tvé spokojenosti...

    OdpovědětVymazat