středa 13. října 2010

Velké zmněny

Velké zmněny, které mě do života přinesl můj nový zaměstnavatel, moje nová pracovní pozice mě ukusují velkou část mého volného času.Doufám, že je to začátek, než se vše zaběhne, než se zaběhnu já a než se zaběhne můj nový pracovní kolektiv.Chodím domů pozdě, mám zanedbanou domácnost, pejskové smutní a já každý den pěju chválu na mého zlatého pana Pepu.Převzal na sebe kus mé domácí rutiny, krmí i psy a dokonce krmí i mně! Doufám, že se brzy vše vrátí do normálu a já budu zase fungovat ne jen na poli pracovním.
Podvečerní toulky zahradou mě přináší veliké uspokojení a duševní klid.Chodím po spadaném listí a je mi dobře, když se dotýkám posledních poslů léta.Dnes jsem si nastříhala zbytky levandule a krásně vybarvené hortenzie, aby zdobyly naši domácnost.Hned je mi s nimi i v neuklizeném domě lépe.
Začala jsem opět chodit s Miškou a Pusinkou do speciální školičky k dětem.Máme tam nové malé kamarády a v úterý po naší první návštěvě byly i slzičky nového klučíka.Nechtěl pejsky pustit a tentokráte jsme odcházeli za nešťastného pláče... Moc se na na děti zase těším a nemůžu mít lepší dobití své energie, než tu malou drobotinu, která neměla nejlepší start do života, ale jejich čistota, bezprostřednost, láskyplnost a důvěra jsou jejich životní náplní a mají obrovskou schopnost předávat energii dál.Mám ráda své malé kamarády!

... a mám ráda podzimní čarovaní přírody a jsem ráda za všechny tyhle dary do vázy!

8 komentářů:

  1. Vlaďko, tak ti moc přeju, aby si zase všechno "sedlo". To jsou přesně ty chvíle, které prověří, koho máme vedle se, že!
    Obdivuji, co všechno stíháš - kanisterapie, to je neco naprosto úžasného a pro mě hodně dojemného. Náš Barnabášek je takový terapeut - amatér. Mám známou, maminku malého Matýska (neměl zrovna nejpohodovéjší start do života), který miluje psy. A ne každý je klidný a trpělivý, aby Matýska potěšil. Jsou velcí kamarádi.
    Přeju ti pohodové a klidnější dny.
    Zdravím Helena

    OdpovědětVymazat
  2. Vladi, ja mám pocit, že tak u vás, ako aj u nás, je starosť aj radosť jednotlivca v rodine podelená a to je super, však?:)
    Na upokojenie tiež využívam záhradu.
    Deti a psíkovia vždy krásne dobijú energiu, i keď viem, že v tvojom prípade, je to úplne iný level:)
    Veľmi sa mi páči ten posledný záber- obrúsok presne na môj štýl, krásny, no neprečipkovaný, a jednoduchá krása toho, čo príroda darovala:) Len mi prezraď, ten venček je tvoja ručná prácička? Ak áno, z čoho je?
    Prajem krásne dni Gabi

    OdpovědětVymazat
  3. Vlaďko, moc přeju, ať se brzy v nové práci zaběhneš, aby bylo toho volného času a hlavně odpočinu víc.
    Fotky jsou pěkné, pohodové, hortenzie i levanduli mám moc ráda:-)
    Když čtu o tom tvém "pejskování" s dětmi, musím ti napsat, že my s Járou na ten pobyt nejedeme. Jára je porád unavený, tak nechceme s mužem riskovat, že ho pobyt rozhodí ještě víc. Škoda, že ty volné dny nejsou obráceně, aby se po náročném víkendu vzpamatoval...Každopádně mě mrzí, že se tam neuvidíme. Snad to vyjde někdy příště!

    OdpovědětVymazat
  4. Každá změna je těžká, tak ať se to brzy všechno hezky usadí. A s těmi dětičkami je to krásná práce, moc obdivuji. A držím palce

    OdpovědětVymazat
  5. Vladi,přeji ať ty i tvoje sehraná rodina vše v pohodě a v klidu zvládá.Je to něco opravdu nádherného mít vedle sebe úžasné lidičky a vědět že se mohu o mě v pohodě opřít.

    A zároveň máš u mě pozvánku do hry.
    Měj se krásně.Marťa

    OdpovědětVymazat
  6. Přeju a´t si toi sedne..a obdivuju elán dělat něco nezištně pro ty, co to potřebujou..palec nahoru!

    OdpovědětVymazat
  7. Vlaďko přeji aby změny v práci směřovaly k lepším zítřkům. A abys měla víc času na vše co máš ráda. Za práci s dětma a kanisterapii si tě moc vážím. U mne je tahle akce prozatím ve stádiu plánování, časem uvidíme.
    A ještě, sice opožděně ale z celého srdíčka moc děkuji za ocenění !

    OdpovědětVymazat
  8. Nádherné fotky, Jenda také pejsky miluje...

    OdpovědětVymazat