neděle 10. října 2010

Tohle jsem potřebovala...


S mojí milovanou mámou!

Sobota se nesla ve znamení pořádného rodinného mejdanu.Moje maminka má jednu sestru.Jsou si velice blízké a já jim jen celý život tiše závidím to sourozenecké pouto, protože jsem jedináček.Moje milá teta Věra právě oslavila již sedmdesátku! Vypadá výborně! To že nemám sourozence mě bohatě vynahrazují Věřiny děti, tedy můj bratranec Jirka a hlavně moje "skoro"sestra Jana!
Bylo veselo a milo! Sešli jsme se v hojném počtu.Vzpomínali na dětství, na babičku s dědou, na prázdniny a vše krásné s čím se pojí dětství a mládí.Klavír ani kytara nezahálely a já si opět a už po tolikáté uvědomila, jak důležité je míti své kořeny, rodinu, blízké a ty nejbližší.
Moje milá rozvětvěná rodino, mám vás moc ráda a jsem ráda, že všichni jste a já jsem vaší součástí!
Ještě musím říci, že jsem nejela na mezinárodní výstavu psů do Českých Budějovic i když barvy naší chovatelské stanice ze všech sil hájil Marcely Badyán.Ale i beze mě měl úspěch.Sice jsme doufali, že to bude o chloupek lepší, ale i res.CAC, res.CACIB je krásné! Gratulujeme !
V neděli jsme trošku dospávali.Pan Pepa o trošku méně, jelikož měl v sobotu úlohu řidiče a já konzumenta! Ale nebylo to tak hrozné! I když domácí z Moravy chutnalo skvěle!
Odpoledne po výborném obídku jsme vyrazili s pejsky a Honzíčkem na výlet.Bylo to nádherné.Sluníčko vábilo, mezi stromy v lese se leskly pavučiny " babího léta"a lesní vůně ještě stále nesla stopy hub.

Pusinka Odvážná, usoudila, že je ještě dobrý čas na koupačku a ochutnala rybníček!
Fík náš nejmenší psík zase usoudil, že nás jde hodně a tak by si mohl zahrát na malého" kňouru" a celou cestu se chtěl nést.Honzík mu vyrobil klokaní kapsu ve své bundě a bylo dobře! ...no já pak doma česela a lovila klíšťata! Ale o tom to je, ten život se psy!!!

6 komentářů:

  1. Vlaďko je radost prohlížet fotky z Vaši rodinné oslavy. Jsi součástí skvělé rodiny a toho je třeba si užít.
    Já v Budějkách taky nebyla, setkáme se v Černošičích ?

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj Liduško! Setkáme a moc se teším! :o)

    OdpovědětVymazat
  3. Vlaďko, říkám si: díky za každý takový den! Moc ti to přeju, tetě všechno nej.
    Zdravím Helena

    OdpovědětVymazat
  4. Ahoj Vlaďko,teprve z těchto fotek poznávám svoji kamarádku Janu,která jezdila k babičce na prázdniny do Studnice a ty mylím také.Jirku znám taky velmi dobře.Máš fajn rodinu.Přeji krásné dny a posílám pozdravy.
    Věra.

    OdpovědětVymazat
  5. Moc pěkně fotky, přímo z nich čiší, jak se máte rádi:-)Taková setkání dokáží nabít energií na dlouho, je fajn, že jsi si to krásně užila!

    OdpovědětVymazat
  6. Fotky pěkné...hřejivé..já mám dva bratry anemáme moc dobré vztahy:-(tak ti to moc přeju.

    OdpovědětVymazat