středa 6. října 2010

O Ondrovi...

Můj starší syn má toulavé nohy.Musela jsem si zvyknout.Ale nikdy nepřestane ta zvláštní tíseň na hrudi, když vím, že zase balí kufřík , že jeho milý obličej se obleče do pláštíku nedočkavosti, oči mu hrají nadšením a celý se tetelí nedočkavostí po novém a nepoznaném.
Má geny po tatínkových předcích.To byli dobrodruhové, objevitelé a světoběžníci.
Na první fotce je v letadle se svojí krásnou přítelkyní, která tentokráte cestuje s ním.Cíl cesty Dubaj, Jakarta, Bali -Kuta, Lombok.Tentokráte je to pouze na " krátko" ! ...tedy na měsíc.

Ondra je můj velký muž, veliká osobnost, veliký člověk, můj prvorozený syn, Honzíkův veliký vzor a naše radost i pýcha.

Ondra je blázen do sportu.Miluje hory, sníh, adrenalin a moře.Pro mámu vražedné kombinace. Na druhou stranu je nesmírně zodpovědný, citlivý a já vím, že svým mateřsky pudovým strachem nic neovlivním, ale nedokážu si pomoci...a vím, že i pan Pepa tají dech, když náš syn bloudí po světě!

5 komentářů:

  1. Vlaďko, jak s tebou cítím, jak ti rozumím! Na jednu stranu je vychováme, aby z nich byli osobnosti, toužili dobývat a poznávat, učit se a nevím co ještě, a na druhou stranu bychom je chtěli mít alespoň každou neděli u společného stolu...
    Ondrovi přeju samé dobré zážitky a tobě pevné nervy!
    Zdravím Helena

    OdpovědětVymazat
  2. Ty starosti ti Vladi nezávidím, ale jak často říkám svým dcerám,máte svůj život, tak ho žijte podle svojeho...
    Měj se pěkně a neboj, mladí se neztratí !
    Jaromila

    OdpovědětVymazat
  3. Krásně napsané... Musí být radost mít takového syna, ale i ty strachy chápu! Jo a přítelkyni má fakt krásnou :-). To víš, já na to koukám z pozice fotografa...

    OdpovědětVymazat
  4. Je to krásný pár:-) Máš prima syny, tak můžeš být právem hrdá a radovat se z nich! Pěkné vyprávění...

    OdpovědětVymazat
  5. Úplně to chápu..nemůžu zatím nic takového o svém jediném synovi říct..a fakt mě to i mrzí....a i tak ser bojím..moc..a to nikam nejezdí...tak tě chápu.

    OdpovědětVymazat