úterý 26. října 2010

Mezi našimi malými kamarády je vždy dobře!

S novým školním rokem začala opět naše pravidelná canisterapeutická setkání s našimi malými kamarády ze speciální třídy Sluníčko pro předškolní děti s kombinovanými vadami. Docházíme sem již druhým rokem a máme s dětmi moc hezký vztah.Ti starší už nás dobře znají a nové maličké děti byly nesmírně komunikativní a přijaly pejsky s velikým nadšením a důvěrou. Tahle práce mě moc naplňuje a jsem ráda, že je v silách našich psů udělat radost, pohladit, pomazlit a rozveselit zcela podle jejich " čtyřnohého" receptu. Pejskové moji, jsem ráda, že jste jací jste!








7 komentářů:

  1. Vladěnko, smekám před každým, kdo umí takhle pomáhat! Jsi úžasná!
    Pohodový večer, zdravím Helena

    OdpovědětVymazat
  2. Pro canisterapii se asi nehodí každý pes. Ti tvoji dandíci musí být opravdu mazílci !!!!

    Jsme na místě, kde sousedi zlikvidovali naše kočky, takže mám canisterapii přes plot u sousedů. Hrozně mi chybí chlupatý zvíře !!!!!

    Měj se Vladěnko moc pěkně
    Jaromila

    OdpovědětVymazat
  3. To je ohromný dar, který umíš s pejsánky rozdávat potřebným, zvlášť dětem. Tuhle vaši pomoc u Tebe moc ráda sleduji a vážím si ji!!!
    Měj pěkný večer, Martina

    OdpovědětVymazat
  4. Vlaďko, nádherné fotky, děti i pejsci na nich spokojeností přímo září!Máš můj obdiv, že se takhle canisterapii a dětem věnuješ. K Járovi do školy taky chodí paní s pejsky, ale on mi o nich moc neřekne. Jsi úžasnáááá!!!

    OdpovědětVymazat
  5. Vlaďko, jste skvělí. Vy i pejsci. Děti jsou na fotkách moc šťastné.

    OdpovědětVymazat
  6. Náádhera, to by se Jeníčkovi taky líbilo.

    OdpovědětVymazat