neděle 24. října 2010

Konečně jsou doma a já mám nového mazlíka!

Měsíc utekl jako voda a Ondra s Kačkou jsou zpátky z Indonesie.Přijeli spokojení, opálení a nabití elánem a energií.Je báječné být mladý, umět využít možností, něco se chtít naučit, vidět, vědět a posunovat se někam dál.Ondra měl v životě štěstí.Je chytrý, podnikavý a hlavně měl kliku na školy, učitele, kteří ho pro něco nadchli, něco ho naučili a pak měl štěstí na své budoucí zaměstnavatele, kteří jsou s jeho prací spokojení a dobře mu za ni zaplatí.
Sešli jsme se celá rodina.Bylo nám moc dobře.S krásnými dárky z Bali přijel i můj nový miláček a můj vysněný foťák.Mám ho doma, mazlíka! Jsme ve fázi seznamovací a testovací.Ondra se mi celý den věnoval a měla jsem od svého syna "profesionála" rychlokurs zacházení s MÝM Canonem EOS 7D.Nutno podotkonout tím, že přijel s Indonesie s celosvětovým záručním listem a už jsem ho zaregistrovala, ušetřila jsem hodně penízků! To stálo za ten hřích! Ráda oželím jiné věci...
Tak tady jsou první pokusy.Některé jsou přeexponované, některé mázlé, ale já to vyladím!
Krásný týden všem!

5 komentářů:

  1. A kdyže pojede Ondra zase do Indonézie? :oDDDD Vlaďko těším se na fotečky, lavičková je opět krásná, typicky Zvoníčkovská :o)

    OdpovědětVymazat
  2. Krásné fotky, je fajn, že jste si ty společné chvilky tak užili:-) Mazlík je krásný, já napsala Ježíškovi o lepší foťák a prý mi donese stejný jako máš ty. Jen za tu "českou" zlatou cenu:-( No jo, když moje holky jsou celkem peciválky (po mamince:-)

    OdpovědětVymazat
  3. Vlaďko, přeju synovi, aby ho štěstí neopouštělo (on si člověk musí zasloužit, tak to, že se mu daří, nebude jen štěstí) a tobě radost při focení a nám hodně krásných fotek.
    Pohodový den, zdravím Helena

    OdpovědětVymazat
  4. Krásné fotografie, takové spokojené a šťastné, že by od spokojené maminy, co má své dítko opět doma. Přeji samé radosti s Tvými velkými ratolestmi Vladěnko.
    WAU a nový mazlík, to budou příspěvky jedna báseň :o) těším se móóć!

    OdpovědětVymazat
  5. Tak gratukuju k mazlíčkovi ak úspěšnému synovi ještě víc..nakonec budu v našem spolku jediná s blbým digitálem..ale já vám nezávidím,,já se u vás kochám:-))

    OdpovědětVymazat