neděle 29. srpna 2010

Pozvání do mého světa - vítejte na Mezinárodní výstavě psů!

V sobotu 28.8.2010 se konala Mezinárodní výstava psů v Mladé Boleslavy.Jezdíme sem rádi již po mnoho let.Výstaviště má svoji krásnou atmosféru, kruhy jsou většinou venku a závěrečné soutěže mají velice slavnostní ráz.Letos to byla trošku sázka na počasí, ale nakonec to dobře dopadlo a zmokli jsme až cestou domů. :o)
Dandíky posuzoval polský rozhodčí Zdislaw Kitliński. Vystavovala jsem dvě fenky.Tess , můj blonďatý poklad, která je mému srdci blízká, protože je to dárek od mojí Zojky a pro mne veliká safisfakce, protože v jejích žilách koluje krev mých mladých dandích holčiček, které mi tragicky zemžely- Nanynky a Lolly.Tess je mladičká a chodila ve třídě mladých.Dostala výborná 1, CAJC a Junior BOB. Tedy to nejvyšší hodnocení. To bylo radosti!
Druhou předváděnou byla moje Bazalka.Je to ani ne tříletá fenka z našeho chovu, velice temperamentní, sebevědomá, ale milá a přátelská k lidem i zvířatům.Bažinka chodila v třídě otevřené a vyhrála úplně všechno! Tedy CAC, CACIB a BOB! Měla jsem takou radost! Moje kamarádky Zojka a Mací s panem Pepou mě tak moc podporovali, že jsem na ten úžasný den nebyla sama a když jste opklopeni lidmi, o kterých víte, že sdílí vaši radost upřímně a váš úspěch je radostí i pro ně, pak to nemá chybu. Není důležité vyhrát, ale zúčastnit se , ale pokud se to podaří, je to moc krásný pocit a člověk, když něco dělá roky, věnuje tomu tolik času, energie i peněz,občas potřebuje takovou výhru, aby ho pohladila na duši a měl pocit, že asi něco dělá dobře.
Bazalka je úžasná.Jsem na ní moc hrdá.Její temperament jsme dobře zužitkovali a získala i výborný výcvik, když jsem s ní loni na podzim úspěšně složila barvářské zkoušky.Tedy moje Baz a Zojky Šery, jsou jediné dandičky v ČR s pracovní zkouškou a můžeme je prezentovat i ve třídě pracovní na národních a klubových výstavách.A to je u dandíků opravdu rarita!


5 komentářů:

  1. Gratuluji krásným a šikovným šampionkám i krásné a šikovné chovatelce!

    OdpovědětVymazat
  2. Gratuluji moc. Je to krásný úspěch a krásné špampionky a i krásná rarita:-) Moc blahopřeji a jen tak dál:-) A hezky si ten úspěch vychutnejte.

    OdpovědětVymazat
  3. Milá Vladěnko, moc, moc gratuluju! Přesně jak píšeš, i když děláš něco moc ráda a s plným nasazením, je občas potřeba, aby přišla pochvala! A ta včerejší, ta tedy byla! Jste skvělí - lidi, psi, všichni!
    Krásný večer a užívejte slávu!
    Zdravím Helena

    OdpovědětVymazat
  4. Tak trošku se spožděním GRATULUJEME !!! Zojka nám pochválila Holynky tak jsme nastartovaní na Budějky :o)))

    OdpovědětVymazat
  5. Blahoželám šampiónom a hrdej majiteľke! :) A to meno. Bazalka :)

    Vlaďka ty svojimi príspevkami človeka vždy tak správne pozitívne naladíš. Ďakujem. A nezabudni! Pohladkať!

    Na oplátku ťa pozývam na malú zábavku o 10 naj. Pozri prosím na môj blog, nech vieš, čo na teba šijem :)

    Maj sa pekne,

    Eva

    OdpovědětVymazat