pondělí 9. srpna 2010

Poprvé lavičková fotka se štěníky!

Je to malý zázrak, tohle psí nadělení.Každým dnem jsou větší a chytřejší.Každým dnem jsou odvážnější a samostatnější.Každým dnem nás překvapí něčím neuvěřitelným a každým dnem nám láskyplně poděkují, že jsou.

Je to radost žít obklopeni tolika pejsky a je veliká pocta i zodpovědnost vychovat je a předat dál dobrým a hodným lidem, kteří je budou milovat.

Přeji sobě i všem našim štěníkům, aby našli láskyplné domovy, milující a oddané pány, kterým neskutečně obohatí život a budou věrnými kamarády do slunce i nepohody.Utíká to , utíká a za chvilku se s nimi budeme loučit !... tuhle stránku chovatelství nemám ráda, ale nadruhou stranu jsem díky psům našla plno báječných přátel!

5 komentářů:

  1. Vladi,krásná rodinka a hrdá jejich máma......
    Máš múj velký obdiv.
    Krásný den.Marťa

    OdpovědětVymazat
  2. Milá Vlaďko, tak tady bulím do klávesnice. Přesně z tohoto důvodu budeme mít vždycky psa, ale asi nikdy fenku...srdce by mi to uthlo. Jak píšeš, má to i dobré stránky...
    A ty fotky jsou úžasné, nechápu, co jim slíbíš, aby takhle pózavali.
    Pěkný večer, zdravím Helena

    OdpovědětVymazat
  3. Jsou nádherní. Spolu s hrdou mámou. Jsem úplně nadšená, hned bych si jedno vzala, ale Zachariáš by mu ubližoval, žárlivec. Ale obdivuji Vás a přeji hodně chovatelské radosti. Jsou úžasní

    OdpovědětVymazat
  4. Vlaďko, obdivuji tě každým dnem, starost o takovou smečku není asi procházka růžovým sadem, ale když člověk bez hafanů nemůže být, tak se to zvládá líp.
    Tvoje štěnátka jsou nádherná.
    Pohodové dny
    Iva

    OdpovědětVymazat
  5. To by mně zajímalo, jak jsi ten pytel blech udržela na 1 místě !
    Jar.

    OdpovědětVymazat