pondělí 23. srpna 2010

Moje maminka


Vím, že není samozřejmostí, aby někdo mého věku měl ještě oba rodiče.Já to štěstí, požehnání mám.Moje máma je úžasná.Je to veliká žena , která s neuvěřitelnou bravurou kočíruje mého tatínka, který je osobností v pravdě velice osobitou.
Moje máma je žena s velikým srdcem.Moje máma je můj přístav jistoty.Moje máma je moje skrýš před světem.Moje máma je můj přítel.Moje máma je moje každodenní realita a útěcha.Moje máma je vzor.Moje máma je můj rádce.Moje máma je moje výzva být jako ona.Moje máma je moje máma, je úžasný člověk, tolerentní , milující, přející, pomáhající a vždy mám pocit, že zrovna tenhle okamžik, tenhle telefonát, tohle setkání je to, na co právě čeká.Moje máma je veliké srdce.Mám ráda když ji slyším,když s ní mluvím , když spolu "drbeme", když mě hubuje, když mě chválí, když je tady a když vím, že je v pořádku.
Moje máma je bojovnice.Nemoc se s ní táhne už dlouho, ale teď konečně víme, co se děje.Moje máma je statečná a hrdá a už teď vím, na čí straně vítězství bude.
Mami, miluji Tě !

6 komentářů:

  1. Veľa síl a lásky - vám obom:) Gabi

    OdpovědětVymazat
  2. Milá Vlaďko, to co si napsala o své mamince je nádhera a zároveň sen každné mámy, aby tak svým dětem připadala.
    Myslím na vás, držím palce a přeju hodně síly do boje.
    Moc zdravím Helena

    OdpovědětVymazat
  3. Krásně jsi to napsala...Tvoje maminka je moc krásná, pokud mohu posoudit podle malé fotky, jste si dost podobné:-)

    OdpovědětVymazat
  4. Vlaďko moc krásné vyznání až jsem z toho moc dojatá. Je to moc dobře, že si jedinečnost tohoto vztahu uvědomuješ, protože maminku máme v životě jen jednu a dokud tady jsou s námi, je třeba je hodně milovat :o)

    OdpovědětVymazat
  5. Nádherně napsané... Je strašně fajn mít takovou mámu...

    OdpovědětVymazat
  6. Moc hezké vyznání! Mamince přeju hodně zdraví a myslím, že jste si podobné nejen "do obličeje" , ale i velkým srdíčkem.

    OdpovědětVymazat